Met dit filmpje maakt Van Gaal de WK-selectie van Oranje bekend

Reacties

Louis van Gaal heeft zich tot de Oranje-fans gericht voor hij zijn WK-selectie bekendmaakte. De bondscoach rekent op de steun op weg naar de wereldtitel.

Met dit filmpje maakt Van Gaal de WK-selectie van Oranje bekend
© Pro Shots

'Ik heb het altijd een enorme eer gevonden om bondscoach van het Nederlands elftal te zijn', start Van Gaal zijn betoog. 'En niet op de laatste plaats vanwege jullie, de fans. Jullie steunden ons overal, waar we ook speelden. Dank jullie wel daarvoor. En dit is de selectie.'

Na het noemen van de 26 namen in de Nederlandse WK-selectie sprak de bondscoach over de kansen op de wereldtitel. 'Met deze selectie kunnen we misschien wereldkampioen worden. Maar dan hebben wij wel jullie steun nodig, waar ook in de wereld. En natuurlijk ook in het Huis van Oranje. Dank jullie wel.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.