Met deze elf namen van Marseille krijgt Ajax vermoedelijk te maken

Reacties

In Frankrijk verwacht men dat interim-trainer Jacques Abardonado weinig wijzigingen doorvoert ten opzichte van de laatste basiself van de opgestapte Marcelino. De nummer vier van de Franse competitie neemt het donderdagavond op tegen Ajax en alleen voor de geblesseerde Leonardo Balerdi moet een oplossing worden gezocht.

Met deze elf namen van Marseille krijgt Ajax vermoedelijk te maken
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille
Olympique Marseille

Bij Olympique Marseille is het zeer onrustig. Van de laatste vier wedstrijden won het er maar één en trainer Marcelino stapte deze week op omdat hij 'de omstandigheden onveilig' vond. Kort daarvoor deed het bestuur van de club al een stap terug. Ondertussen draait de wereld gewoon door en bereidt de selectie zich voor op het Europa League-duel met Ajax.

Interim-trainer Abardonado kan niet beschikken over de zaterdag geblesseerd uitgevallen Balerdi, in wie Ajax afgelopen zomer nog interesse toonde. Volgens de Franse krant Ouest France heeft Abardonado het verzoek meegekregen van de club om niet te veel wijzigingen aan te brengen. Daarom is de vermoedelijke opstelling slechts op een paar posities anders.

De verwachting van Ouest France is dat Pau López op doel staat en voor zich Jonathan Clauss, Chancel Mbemba, Samuel Gigot en Renan Lodi heeft. Daarmee is Gigot de vervanger van Balerdi. Op het middenveld staan Jordan Veretout, aanvoerder Valentin Rongier en Azzedine Ounahi. Voorin heeft Abardonado een plek ingeruimd voor Iliman Ndiaye, die Pierre-Emerick Aubameyang en Vitinha komt vergezellen.

Vermoedelijke opstelling Olympique Marseille: López; Clauss, Mbemba, Gigot, Lodi; Veretout, Rongier, Ounahi; Ndiaye, Vitinha, Aubameyang.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.