Messi wil PSG-onvrede achter zich laten: 'Tijd om focus te veranderen'

Reacties

Met het WK-ticket op zak heeft Lionel Messi weer voet op Franse bodem gezet. Voor de Argentijnse aanvaller is het nu tijd voor Paris Saint-Germain.

Messi wil PSG-onvrede achter zich laten: 'Tijd om focus te veranderen'
© Pro Shots

Met lede ogen zagen ze Messi het vliegtuig pakken naar Zuid-Amerika. De aanvaller had door blessureleed de nodige duels van PSG moeten missen, maar de Parijse twijfels over zijn fitheid weerhielden hem er iet van zich te melden in Argentinië in de jacht op een WK-ticket.

Die jacht werd een succes, want de Albiceleste zijn verzekerd van een plaats op het WK in Qatar. Voor Messi betekent het dat hij zich helemaal kan richten op PSG. 'Nu is het tijd om de focus te veranderen', zegt hij op Instagram. 'Ik wil nog steeds vechten om de doelen te bereiken die we hier bij PSG hebben gesteld.'

Messi is terug in Parijs en kijkt uit naar de volgende opgaves met PSG. 'Nog amper anderhalve maand tot 2022 begint. Ik wil dit jaar op de best mogelijke manier afsluiten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.