Messi terug op training Barcelona

Reacties

Lionel Messi is teruggekeerd op het trainingsveld van Barcelona. De sterspeler maakt progressie in het herstel van zijn gebroken arm.

Messi terug op training Barcelona

Messi viel elf dagen geleden in de wedstrijd tegen Sevilla vroegtijdig uit na een ongelukkige val. Daarbij brak hij zijn arm. De Argentijn miste het thuisduel met Internazionale in de Champions League (2-0 zege) en de kraker tegen Real Madrid in de competitie (5-1 zege).

Zondag keek Messi grijnzend toe hoe Luis Suárez met drie doelpunten uitblonk in El Clásico. Ook bij de bekerwedstrijd tegen Cultural Leonesa van woensdagavond, waarbij Jasper Cillessen op doel staat, en de competitiewedstrijd tegen Rayo Vallecano van komende zaterdag is Messi afwezig.

Het is nog niet duidelijk op welk duel Messi zich wel kan richten. Barcelona heeft geen makkelijk programma in november: na het bezoek aan Internazionale van volgende week dinsdag volgen wedstrijden tegen Real Betis (thuis), Atlético Madrid (uit) en PSV (uit).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.