Messi sluit terugkeer niet uit: 'Zou Barcelona graag nog helpen'

Reacties

Lionel Messi zou graag nog eens terugkeren bij Barcelona. De Argentijn overweegt om na zijn spelersloopbaan als technisch directeur aan de slag te gaan, zo heeft hij verteld in een exclusief interview met Sport.

Messi sluit terugkeer niet uit: 'Zou Barcelona graag nog helpen'
© Pro Shots

Journalisten van de Spaanse krant gingen in Parijs langs voor een interview met Messi. De aanvaller maakte duidelijk het nog altijd moeilijk te hebben met de manier waarop hij moest vertrekken bij Barcelona. De liefde voor de club waar hij 21 jaar speelde, is echter nog niet volledig bekoeld.

'Ik heb altijd gezegd dat ik Barcelona graag zou helpen. Ik zou het geweldig vinden om de club op wat voor manier dan ook te helpen. Het lijkt me geweldig om op een gegeven moment technisch directeur te zijn. Of dat bij Barcelona gaat gebeuren, weet ik niet', aldus Messi.

Door de enorme financiële problemen in Camp Nou viel de contractverlenging van Messi in de aanloop naar dit seizoen in het water. Hij was gedwongen te vertrekken bij de Catalanen en koos voor Paris Saint-Germain. Dat betekende voor Messi het einde van een turbulente slotperiode bij Barcelona, waar hij botste met de ook vertrokken president Josep Maria Bartomeu. Dat was een van de redenen waarom de Argentijn in de zomer van 2020 vroeg om een transfer.

Die onrust en het politieke spel achter de schermen, doen volgens de 34-jarige Argentijn niets af aan zijn gevoel voor Barcelona. Messi: 'Ik wil graag terugkeren bij de club, want het is de club waar ik van houd. Ik wil Barcelona weer zien uitgroeien tot een van de beste clubs van de wereld.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.