Messi razendsnel negatief getest, mogelijk fit voor duel met Bosz

Reacties

Lionel Messi zit niet langer in zelfisolatie. Twee dagen na de aankondiging van zijn positieve test kan hij al een negatieve PCR-test overleggen, meldt de Argentijnse krant Olé.

Messi razendsnel negatief getest, mogelijk fit voor duel met Bosz

Daarna is Messi met zijn gezin op het vliegtuig terug naar Parijs gestapt, zo is te zien op foto's. De Argentijn vierde vakantie in zijn thuisland, waar hij op 27 december werd gespot op een volgepakt privé-feest.

Mogelijk heeft Messi daar zijn besmetting opgelopen en is hij daarom al negatief getest op het coronavirus. Twee dagen geleden maakte zijn club Paris Saint-Germain bekend dat hij positief getest was, net als Juan Bernat, Sergio Rico, Danilo Pereira en Nathan Bitumazala. Ook Gianluigi Donnarumma is inmiddels positief getest.

Bernat heeft net als Messi ondertussen weer een negatieve test overlegd en hij traint weer mee. Als Messi ook aansluit bij de groep, is de kans aanwezig dat hij zondag gewoon meespeelt op bezoek bij het Olympique Lyon van Peter Bosz.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.