Messi laat Verstappen zijn hielen zien en wint prestigieuze titel in Parijs

Reacties

Lionel Messi heeft maandag bij de prestigieuze Laureus Awards onder anderen Formule 1-coureur Max Verstappen afgetroefd in de race om de titel Sportman van het Jaar. Voor de 35-jarige Argentijn is het de tweede keer dat hij de prijs wint.

Messi laat Verstappen zijn hielen zien en wint prestigieuze titel in Parijs
© Pro Shots

Messi was niet de enige voetballer die in Parijs een gooi deed naar de titel. Ook Paris Saint-Germain-ploeggenoot Kylian Mbappé was genomineerd. Dat gold ook voor tennisser Rafael Nadal, polsstokhoogspringer Armand Duplantis en basketballer Stephen Curry. Zij moesten het net als Verstappen, die de prijs vorig jaar nog won, afleggen tegen Messi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De shortlist kwam tot stand na stemmen van ruim duizend sportjournalisten uit meer dan zeventig landen. Uiteindelijk bepaalde een 71-koppige jury, waarvan ook Ruud Gullit deel uitmaakte, de winnaars per categorie. De keuze voor Sportman van het Jaar viel net als drie jaar geleden op Messi. Toen moest de Argentijn de titel nog delen met Formule 1-coureur Lewis Hamilton.

Ambassadeursuitstapje
Op sportief vlak kwam Messi vorige week negatief in het nieuws. De aanvaller verkoos een ambassadeursuitstapje naar Saoedi-Arabië boven de training van PSG. Dat leverde hem een schorsing van twee weken op. Inmiddels lijkt de kou uit de lucht, want Messi stond weer op het trainingsveld bij de Parijzenaren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.