Messi keert eerder terug van vakantie voor trainingskamp

Reacties

Lionel Messi is er komende week bij als Barcelona voor een trainingsstage vertrekt naar St. George's Park, de thuisbasis van de Engelse voetbalbond FA. Ook Arda Turan voegt zich bij de selectie van trainer Luis Enrique.

Messi keert eerder terug van vakantie voor trainingskamp

Het was de bedoeling dat Messi zich op 1 augustus pas zou melden bij Barcelona, zo liet de club eerder deze week nog weten. De Argentijnse sterspeler keert eerder dan verwacht terug van zijn vakantie na zijn verplichtingen met het nationale elftal in de strijd om de Copa América. Argentinië verloor in de finale van Chili, waarna Messi een punt achter zijn interlandloopbaan zette.

Luis Enrique begon deze week met een select gezelschap spelers aan de seizoensvoorbereiding. Onder anderen Luis Suárez trainde al. EK-gangers als Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Jordi Alba en Thomas Vermaelen melden zich op de eerste dag van augustus bij Barcelona, dat Neymar en Rafinha bij de seizoensstart zal moeten missen vanwege deelname aan de Olympische Spelen.

Barcelona oefent over exact een week tegen Celtic, waarna oefenwedstrijden tegen Leicester City, Liverpool en Sampdoria volgen. De Catalanen openen het seizoen officieel met duels met Sevilla, de tegenstander in de strijd om de Spaanse Super Cup (14 en 17 augustus).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.