Memphis laat zich zien en gaat Aubameyang voorbij als clubtopscorer

Reacties

Memphis Depay heeft zondag van zich laten horen tijdens de wedstrijd tussen Barcelona en Real Mallorca. De 28-jarige aanvaller kreeg een basisplaats van trainer Xavi Hernández en beloonde het vertrouwen met een doelpunt.

Memphis laat zich zien en gaat Aubameyang voorbij als clubtopscorer
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
2 - 1
Real Mallorca
Real Mallorca

Memphis mocht twee weken eerder tegen Cádiz (0-1 nederlaag) al starten, maar imponeerde toen niet. Tegen Real Sociedad (0-1 winst) bleef hij op de bank en thuis tegen Rayo Vallecano (0-1 verlies) slaagde de Nederlander er niet in om potten te breken.

Tegen Mallorca gunde Xavi Memphis weer een kans als basisspeler, naast Pierre-Emerick Aubameyang en Ferran Torres in de aanval. Halverwege de eerste helft opende de aanvaller de score. Jordi Alba gaf een fraaie dieptepass, waarna Memphis de bal aannam en in de korte hoek schoot. Memphis kwam daardoor op twaalf goals in alle competities, waarmee hij Aubameyang weer voorbijging als clubtopscorer van Barça.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.