Memphis feliciteert zijn inspiratiebron met breken van record

Reacties

Neymar kroonde zich in de nacht van vrijdag op zaterdag tot topscorer aller tijden van het Braziliaanse team: met twee goals tegen Bolivia klom hij met zijn 79 stuks in totaal over Pelé heen en staat nu solo aan kop. Daar krijgt de vedette aan alle kanten felicitaties voor, ook van zijn Nederlandse bewonderaar Memphis Depay.

Memphis feliciteert zijn inspiratiebron met breken van record
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
5 - 1
Bolivia
Bolivia

'Van harte, broer. Je hebt het geflikt, topscorer aller tijden van Brazilië. Respect! Je hebt me al van jongs af aan geïnspireerd met de manier waarop je het voetbal speelt en aanpakt, en nu heb je me nog meer geïnspireerd. Ik weet zeker dat heel Brazilië trots op je zal zijn en je in de komende jaren nog meer zal steunen. Moge God je zegenen, brodie', aldus Memphis op zijn Instagram-account.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Memphis maakt zelf een beste kans om de topscorerslijst van Oranje ooit aan te voeren. De aanvaller uit Moordrecht staat op 44 doelpunten voor de nationale ploeg, Robin van Perse klokte af op vijftig stuks. De 29-jarige aanvaller van Atlético Madrid heeft nog aardig wat jaren voor Van Persie voorbij te gaan.

Memphis en Neymar zijn bevriend geraakt in hun gezamenlijke tijd in Ligue 1. Tussen 2017 en 2021 speelde Memphis voor Olympique Lyon, in die jaren speelde Neymar voor Paris Saint-Germain. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.