Meevaller voor Ajax: Napoli-ster verliest race tegen de klok

Reacties

Ajax krijgt dinsdag tegen Napoli geen last van Victor Osimhen. De clubtopscorer van vorig seizoen is niet op tijd hersteld en maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie.

Meevaller voor Ajax: Napoli-ster verliest race tegen de klok
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 6
Napoli
Napoli

Osimhen kampt sinds begin deze maand met hamstringproblemen. De Nigeriaanse aanvaller viel tijdens de overwinning op Liverpool geblesseerd uit en is sindsdien afwezig. Osimhen werkt inmiddels individueel aan zijn rentree, maar de uitwedstrijd tegen Ajax komt nog te vroeg. Ook het thuisduel met de Amsterdammers van volgende week lijkt op de tocht te staan.

Met Giacomo Raspadori en Giovanni Simeone heeft trainer Luciano Spalletti twee alternatieven tot zijn beschikking. Raspadori krijgt sinds de afwezigheid van Osimhen de voorkeur. De Italiaans international scoorde in negen wedstrijden pas twee doelpunten, maar liet zich de voorbije interlandperiode wel gelden in het shirt van Italië. Raspadori scoorde zowel tegen Engeland als Hongarije.

Ajax en Napoli nemen het dinsdag om 21.00 uur tegen elkaar op in de Johan Cruijff Arena. De return in Stadio Diego Armando Maradona wordt volgende week woensdag gespeeld om 18.45 uur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.