Napoli tegen Ajax zo goed als zeker zonder clubtopscorer van vorig seizoen

Reacties

Napoli lijkt dinsdag niet te kunnen beschikken over Victor Osimhen in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax. Uit een blessure-update van de Serie A-koploper blijkt dat Osimhen zondag nog steeds een individuele training doorliep.

Napoli tegen Ajax zo goed als zeker zonder clubtopscorer van vorig seizoen
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 6
Napoli
Napoli

De door een hamstringblessure gevelde Osimhen werkte in de sportschool aan zijn fitheid. Hij was nog niet in staat om zich bij de groepstraining te voegen, waardoor het vrijwel ondenkbaar is dat hij dinsdag in actie kan komen in de Johan Cruijff Arena.

Het is de vraag of de 23-jarige Nigeriaan wel van de partij is bij de uitwedstrijd tegen Cremonese van zondag en bij de tweede ontmoeting met Ajax, die volgende week woensdag in Napels plaatsvindt. Osimhen miste de afgelopen drie competitieduels door zijn blessure. In de punt van de aanval is Giacomo Raspadori momenteel zijn vervanger.

Osimhen liep de kwetsuur op tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool (4-1 zege) op 7 september. Hij is normaliter een basisspeler in de ploeg van trainer Luciano Spalletti en was dit seizoen goed voor twee doelpunten en een assist in vijf competitieduels. Vorig seizoen was Osimhen met veertien doelpunten de clubtopscorer van Napoli.

Di 4 okt. 2022

Zo 9 okt. 2022

Wo 12 okt. 2022

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.