Meesteraangever: als het gaat om creëren, is Tadic iedereen de baas

ADVERTORIAL – SC Heerenveen staat zondagmiddag voor de zware taak om Ajax in toom te houden. Bij veel van het gevaar van de Amsterdammers is Dusan Tadic direct betrokken. Inzetten op een assist van de assistkoning kan vandaag nog meer opleveren. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Meesteraangever: als het gaat om creëren, is Tadic iedereen de baas
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
2 - 4
Ajax
Ajax

Het was Dusan Tadic die vorige week het beslissende doelpunt van Mohammed Kudus in de thuiswedstrijd tegen NEC voorbereidde. De assist bij de 1-0 van Kudus was voor de 34-jarige Serviër al zijn vijftiende assist van het seizoen in de Eredivisie. Voor de vijfde keer is het de aanvaller gelukt om minstens vijftien assists te geven in één Eredivisie-seizoen. Met vijftien assists voert Tadic ook met een grote voorsprong de lijst van spelers met meeste assists in dit seizoen aan. De nummer twee is nog Cody Gakpo (twaalf assists), die PSV in januari verliet voor Liverpool.

Niet alleen het aantal assists van Tadic is indrukwekkend. Het aantal kansen dat de Ajacied dit seizoen voor ploeggenoten gecreëerd heeft, spreekt misschien nog wel meer tot de verbeelding. De valse spits creëerde dit seizoen al 112 kansen. Dat is 52 meer dan de nummer twee op de lijst, Feyenoorder Orkun Kökçü.

Gaat Tadic vanmiddag tegen Heerenveen opnieuw een doelpunt voorbereiden? Unibet heeft een assist voor Tadic geselecteerd als de speciale weddenschap van vandaag. Onder de noemer Uniboost Uitblinker heeft de bookmaker de quotering voor een assist van de aanvoerder verhoogd naar maar liefst 3.30.

Uniboost Uitblinker:
Wedstrijd: SC Heerenveen - Ajax
Weddenschap: Dusan Tadic geeft een assist
Odd: 3.30

Deze speciale quotering is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, zowel bestaande als nieuwe spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder. Log in bij Unibet om deze speciale Uniboost Uitblinker te zien en speel mee. De maximale inzet bij deze actie is 25 euro.

Ajax gaat tegen SC Heerenveen op jacht naar zijn zevende zege op rij in de Eredivisie. Door de sterke reeks sinds het naar voren schuiven van John Heitinga is de achterstand op koploper Feyenoord geslonken tot drie punten. Met een overwinning in het Abe Lenstra Stadion kan de druk op de koploper die later vandaag in actie komt, thuis tegen FC Volendam, opnieuw opgevoerd worden.

Voor de wedstrijd Feyenoord – FC Volendam heeft Unibet een fraaie welkomstactie. Bij die actie krijgen nieuwe spelers van 24 jaar of ouder een odd van 50.00 aangeboden voor een zege van de Rotterdammers.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's