Mbappé eist opnieuw de hoofdrol op: 'Hij was weer uitzonderlijk'

Reacties

Kylian Mbappé eiste zondag de hoofdrol op in het duel met Montpellier. Paris Saint-Germain-trainer Luis Enrique was na afloop blij met de Fransman en bereidt zich stiekem alvast voor op zijn vertrek.

Mbappé eist opnieuw de hoofdrol op: 'Hij was weer uitzonderlijk'
© Pro Shots
Montpellier
Montpellier
2 - 6
PSG
PSG

Met zijn hattrick tegen Montpellier bracht Mbappé het totaal aantal doelpunten op 24. 'Kylian, hij was uitzonderlijk, zoals hij meestal is', zei Luis Enrique na afloop van de wedstrijd. 'Zolang we van hem kunnen genieten, zal dat des te beter zijn, omdat hij er op een dag niet meer is en wij ons daarop zullen moeten aanpassen.' Door Mbappé's hattrick komt het aantal doelpunten in de Ligue 1 op 188, waarmee hij Fleury Di Nallo (187) heeft ingehaald op de topscorerslijst aller tijden. Mbappé staat nu zesde. Delio Onnis gaat met 299 goals aan kop.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Luis Enrique hint voorzichtig naar een vertrek van Mbappé, die volgens Franse en Spaanse media hard op weg is om de nieuwe aanwinst van Real Madrid te worden. Mbappé is na dit seizoen transfervrij en speelt volgend seizoen in het Bernabéu, is de bedoeling. Een definitief akkoord daarover ligt er voor zover bekend nog niet.

Ondanks de 2-6 overwinning klonk er vanuit Luis Enrique ook kritiek. 'Die twee tegengoals had ik liever niet gehad. We moesten het verdedigend iets anders doen, omdat we veel tegenaanvallen kregen. Uiteindelijk had het ook een voordeel dat we twee tegengoals kregen, omdat het ons dwong beter in de wedstrijd te komen. Dit stelt ons in staat om te groeien en beter te worden.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.