Matthäus snapt Bayern-uitspraken over Kane niet

Reacties

De 'aanval' van Bayern München-erevoorzitter Uli Hoeness op de clubleiding van Tottenham Hotspur is niet bij iedereen goed gevallen. Lothar Matthäus vraagt zich af of het wel zo'n goed idee was om zo openlijk de interesse in Harry Kane uit te spreken.

Matthäus snapt Bayern-uitspraken over Kane niet
© Pro Shots

Bayern is met Tottenham in onderhandeling over Kane, maar witte rook is er nog niet. In Duitsland draaien ze er niet omheen. 'Tot nu toe heeft Harry steeds aangegeven dat zijn besluit genomen is. En als hij zijn woord houdt, dan komt hij naar ons. Dan zal Tottenham toe moeten geven', vertelde Hoeness bij SPORT1. 'We hebben van Spurs-voorzitter Daniel Levy nog geen vraagprijs gekregen. Ik waardeer hem erg, hij is een geweldige professional. Aan de andere kant is er niemand die dit vak pas een dag beoefent.'

Matthäus vraagt zich af of Hoeness dit wel had moeten zeggen. 'Hoe meer de ene partij laat zien iets te willen, hoe meer de andere partij de touwtjes in handen heeft', vertelt hij hetzelfde medium. 'Als je één en één bij elkaar optelt, vraagt zo'n transfer veel geduld. En uiteindelijk ook geld dat je liever had bespaard.' Overigens was volgens Duitse media ook de clubleiding van Bayern niet blij met de uitspraken van Hoeness.

Overigens wil Hoeness de invloed van Matthäus in de media beperken. Als oud-speler van de club heeft hij nog altijd veel connecties bij Bayern, waardoor sommige informatie nog wel eens op straat kwam te liggen. 'De dingen die we doen worden niet in het openbaar besproken, maar in kleine kring en dat is goed voor de zaak. Ook Lothar Matthäus krijgt de komende twaalf maanden minder informatie omdat we zijn lijnen afsnijden', zei Hoeness onlangs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.