Matthäus is nog geen fan van Kim en zet vraagtekens bij rentree Boateng

Reacties

Bayern München-icoon Lothar Matthäus is nog bepaald niet gecharmeerd van aankoop Min-Jae Kim. De Zuid-Koreaanse verdediger speelde geen gelukkige topper tegen RB Leipzig en kreeg na die wedstrijd ook kritiek van trainer Thomas Tuchel.

Matthäus is nog geen fan van Kim en zet vraagtekens bij rentree Boateng
© Pro Shots

Matthäus sluit zich aan bij de kritische woorden van Tuchel, die stelde dat Kim te weinig deed om de 1-0 van Loïs Openda te voorkomen. Volgens Tuchel opereerden Kim en Dayot Upamecano 'heel traag' tijdens het uitduel met Leipzig. 'Kim is niet zo ver als iedereen had verwacht. Hij blijft een onzekere factor in het team en zal snel moeten wennen aan het niveau in de Bundesliga', aldus Matthäus bij Sky Deutschland.

Tuchel kon zaterdag nog geen beroep doen op Matthijs de Ligt, die knieproblemen heeft. De Ligt is ook niet opgenomen in de selectie voor de Champions League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen. Tuchel liet eerder weten zich geen zorgen te maken over de blessure van de Oranje-international.

Tot verbazing van Matthäus dook Jérôme Boateng afgelopen weekend op bij Bayern en lijkt de voormalig Duits international zich op te maken voor een rentree bij Der Rekordmeister. Boateng (35) vertrok na het afgelopen seizoen transfervrij bij Olympique Lyon en zat zonder werkgever. 'Bayern heeft vast een reden om Boateng terug te gaan halen, maar het laat wel zien dat ze hun huiswerk niet hebben gedaan. Anders hadden ze al een vierde centrale verdediger klaar staan om in actie te komen', vertelde de voormalig Duits international.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.