Massale steunbetuiging PSV-publiek voor Van Bommel

Reacties

Tijdens het thuisduel van PSV met PEC Zwolle hebben de fans van de Eindhovenaren Mark van Bommel een hart onder de riem gestoken. De voormalige middenvelder van de Brabanders werd maandag ontslagen als hoofdcoach.

Massale steunbetuiging PSV-publiek voor Van Bommel
© Foto: VI
PSV
PSV
4 - 1
PEC Zwolle
PEC Zwolle

De aanhang ontrolde een spandoek met daarop de tekst: 'Niemand is groter dan de club, Toon en John, lezen jullie mee. Een clubicoon laten wij niet vallen.' Het ontrollen van het spandoek werd begeleid met vuurwerk en kort daarna galmde de naam van Van Bommel in liederen door het stadion.

Behalve steun voor Van Bommel richtten de supporters zich dus ook tot Toon Gerbrands en John de Jong, de algemeen directeur en technisch manager.

Overigens kan PSV de steun van het publiek goed gebruiken. Tegen PEC kwam de ploeg van interim-coach Ernest Faber al vroeg op een 0-1 achterstand. Die tegenvaller werd evenwel razensnel rechtgezet door goals van Jorrit Hendrix en Mo Ihattaren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volg in VI Live het verdere verloop van het duel in Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.