Martins Indi accepteert schorsing van drie wedstrijden

Reacties

De aanklager betaald voetbal heeft tegen Feyenoorder Bruno Martins Indi vier duels schorsing geëist, waarvan één voorwaardelijk. Aanleiding was het incident met Renato Ibarra tijdens het duel met Vitesse (1-1) van vrijdag. De verdediger van de Rotterdammers ging kort na het ontvangen van de sanctie akkoord.

Martins Indi accepteert schorsing van drie wedstrijden

Martins Indi beging vrijdag in de wedstrijd tegen Vitesse een overtreding op Ibarra. De linksback ging op de borst van Ecuadoriaan staan, terwijl de aanvaller op de grond lag. Het voorval ontging scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De aanklager van de KNVB startte desondanks een vooronderzoek. De aanklager heeft dus vier duels uitsluiting geëist, waarvan één voorwaardelijk, tegen Martins Indi, die zich schuldig heeft gemaakt aan ernstig gemeen spel.

Feyenoord neemt het in de komende weken op tegen NEC, NAC Breda en FC Twente. Die wedstrijden gaan dus aan de neus van Martins Indi voorbij. Miquel Nelom is in die duels zijn logische vervanger. Tegen Ajax, op 2 maart, is Martins Indi weer wel beschikbaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.