Martínez reageert op het verliezen van zijn plek bij Man United

Reacties

Lisandro Martínez keerde eind december met de wereldtitel op zak terug bij Manchester United, maar moet voorlopig wachten op zijn beurt. Manager Erik ten Hag posteerde de voormalig Ajacied de laatste twee duels op de bank.

Martínez reageert op het verliezen van zijn plek bij Man United
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Everton
Everton

In de Premier League moest Martínez het tegen Bournemouth doen met een invalbeurt van twee minuten, in de FA Cup-zege tegen Everton gunde Ten Hag hem een klein kwartier. Voor de start van het WK was Martínez een bepalende factor in het basiselftal van United, maar de laatste paar wedstrijden krijgt Luke Shaw de voorkeur in het hart van de verdediging en start Tyrell Malacia als linksback.

Dat Martínez moet knokken om zijn plek te heroveren, ziet de Argentijn niet als iets vervelends. 'Ik hou ervan als er concurrentie is voor mijn plek. Ik denk dat dat alleen maar goed is', zegt de 24-jarige mandekker in een uitgebreid interview met Sky Sports. Niet alleen in de defensie, ook op het middenveld is de concurrentie hevig. Omdat Bruno Fernandes, Casemiro en Christian Eriksen onomstreden zijn, moeten Fred en Scott McTominay het doen met een rol op het tweede plan. 

Goede sfeer
Martínez ziet dat in de kleedkamer desondanks een goede sfeer hangt. 'Ik ben er trots op dat we op de goede weg zijn. Dat laat zien dat we vooruitgang boeken. We begonnen niet goed aan het seizoen, maar we zijn erin geslaagd om de boel om te draaien. Dat maakt je alleen maar sterker. Er heerst nu een ander soort energie en op de training gaat het er feller aan toe. Hier kunnen we op voortborduren.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.