Marokko zonder Mazraoui hard onderuit tegen de Verenigde Staten

Reacties

Marokko is in de nacht van woensdag op donderdag hard onderuit gegaan tegen de Verenigde Staten. In Cincinatti eindigde de vriendschappelijke interland in 3-0.

Marokko zonder Mazraoui hard onderuit tegen de Verenigde Staten
© Pro Shots
Verenigde Staten
Verenigde Staten
3 - 0
Marokko
Marokko

Noussair Mazraoui maakte onlangs zijn rentree in de selectie van Marokko, maar ontbrak in de selectie. Sofyan Amrabat en Tarik Tissoudali startten wel in de basis. Zij konden niet voorkomen dat Amerika halverwege al een comfortabele voorsprong had.

In de 26ste minuuut opende Leeds United-aanwinst Brendan Aaronson de score op aangeven van Chelsea-aanvaller Christian Pulisic, zes minuten later was het wederom raak. Timothy Weah poeierde raak van buiten het strafschopgebied: 2-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Marokko kreeg in Cincinatti zeker kansen om iets terug te doen, maar doelman Matt Turner hield zijn doel met enkele knappe reddingen schoon. Zo scoorde alleen de VS nog een keer. Debutant Haji Wright bepaalde de eindstand op 3-0 uit een penalty.

Zo beleefde Marokko geen fijne opwarmer voor de start van de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup. Op 9 en 13 juni zijn Zuid-Afrika en Liberia de tegenstanders. Op het WK is de ploeg van bondscoach Vahid Halilhodzic ingedeeld bij België, Canada en Kroatië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Marokko
Meer over Marokko
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.