Marciano moet wennen bij Feyenoord: 'Ik was altijd eerste doelman'

Reacties

Ofir Marciano moet nog even wennen dat hij de tweede viool speelt bij Feyenoord. De Israëlische doelman vervangt donderdag in de Conference League tegen Elfsborg weliswaar de geschorste Justin Bijlow, maar neemt daarna weer plaats op de bank.

Marciano moet wennen bij Feyenoord: 'Ik was altijd eerste doelman'
© Pro Shots
IF Elfsborg
IF Elfsborg
3 - 1
Feyenoord
Feyenoord

'Heel mijn carrière ben ik de eerste doelman geweest. Ik heb mij niet eerder gerealiseerd hoe het is om tweede doelman te zijn', zei hij op de website van Feyenoord. 'Er zijn nieuwe aspecten die ik nog moet leren. Dus ook als ik tijdens de wedstrijd op de bank zit, blijf ik alert en gefocust op het spel. Ik denk dat mij dat helpt om snel en scherp in te vallen', doelt de keeper op de invalbeurt tegen Elfsborg.

Verder bevalt het goed in Rotterdam-Zuid. 'Mijn keuze voor Feyenoord voelt heel goed. Ik ben blij met wat ik hier gezien heb. We hebben een sterke selectie en we zijn ondanks een korte voorbereiding erg goed aan het seizoen begonnen. Het is maar de start, maar het belooft veel goeds.'

Kunstgras
De return in Zweden wordt afgewerkt op kunstgras. Daar heeft Marciano wel enige ervaring mee. 'Ik heb er in Schotland meerdere keren op gespeeld. Daar speelden een aantal clubs op kunstgras. Het is wel iets waar je rekening mee moet houden, want het heeft wel degelijk invloed op de wedstrijd. Het is echt anders spelen op kunstgras', zei Marciano. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Meer O. Marciano
Meer over O. Marciano
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.