Marciano tekent bij nieuwe club na vertrek bij Feyenoord

Reacties

Ofir Marciano vervolgt zijn carrière bij Hapoel Be'er Sheva. De 33-jarige doelman komt transfervrij over van Feyenoord, waar hij de afgelopen twee seizoenen stand-in was van Justin Bijlow. Marciano tekent voor drie seizoenen bij de club uit zijn thuisland Israël.

Marciano tekent bij nieuwe club na vertrek bij Feyenoord
© Pro Shots

Feyenoord pikte Marciano in de zomer van 2021 op bij het Schotse Hibernian. Door blessureleed van Bijlow moest de ervaren sluitpost meerdere keren invallen bij Feyenoord. In totaal keepte hij in zijn eerste seizoen twintig wedstrijden, waaronder de kwartfinale en de halve finale van de Conference League.

Ten tijde van de finale tegen AS Roma was Bijlow weer fit en nam Marciano plaats op de bank. De daaropvolgende zomer trok Feyenoord Timon Wellenreuther aan, waardoor Marciano derde keus werd. Afgelopen seizoen kwam hij niet meer tot speelminuten in het eerste elftal.

'Ik had nooit gedacht dat mijn komst naar Feyenoord zou leiden tot zoveel sportieve hoogtepunten, mooie herinneringen en dierbare vriendschappen', vertelt Marciano op de clubwebsite. 'Ik ben er trots op dat ik onderdeel heb mogen uitmaken van het succesverhaal van Feyenoord de afgelopen seizoenen. Ik kijk terug op een prachtige tijd in Rotterdam en wil club en supporters dan ook bedanken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer O. Marciano
Meer over O. Marciano
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.