Mané sneert naar journalist: 'Jullie vermoorden me iedere dag en willen nu praten?'

Reacties

Een Duitse journalist probeerde Sadio Mané voor de camera te krijgen, maar ving bot. De Senegalees voelt zich gepiepeld door de Duitse pers en heeft dat duidelijk laten weten.

Mané sneert naar journalist: 'Jullie vermoorden me iedere dag en willen nu praten?'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na een oefenwedstrijd van Bayern München, waarin Mané meedeed, stond de pers klaar voor interviews. Op het moment dat de aanvaller naar de spelersbus liep, volgt de vraag of hij tijd had voor een paar vragen. Mané had daar duidelijk geen trek in. 'Jullie vermoorden me iedere dag en willen nu ineens met me praten?', zei Mané vluchtig.

Mané kwam met hoge verwachtingen binnen, maar heeft die niet waar kunnen maken. Ook kwam hij in het nieuws vanwege zijn vermeende aanvaring met Leroy Sané. Naar verluidt is Mané akkoord met Al-Nassr, de club van Cristiano Ronaldo. Bayern moet het met die club nog wel eens worden, maar een akkoord wordt snel verwacht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.