Mané sluit aan in de rij en rondt overstap naar Saoedi-Arabië af

Reacties

Sadio Mané heeft zijn langverwachte transfer naar Saoedi-Arabië afgerond. De pijlsnelle aanvaller verlaat Bayern München voor een avontuur bij Al-Nassr. Daar wordt hij ploeggenoot van Cristiano Ronaldo.

Mané sluit aan in de rij en rondt overstap naar Saoedi-Arabië af
© Pro Shots

De Saoedische club heeft bevestigd dat het de Senegalees overneemt van Der Rekordmeister. Daardoor komt er al na één jaar een einde aan het dienstverband van Mané in de Bundesliga. Afgelopen jaar werd de 31-jarige aanvaller nog met hoge verwachtingen overgenomen van Liverpool, maar die kon hij niet waarmaken.

Bayern ontvangt naar verluidt iets minder dan 32 miljoen euro voor de 31-jarige aanvaller. En met Mané heeft Ronaldo er een nieuwe kompaan in de voorhoede bij. De Portugese wereldster ging afgelopen winter al in op een aanbieding van Al-Nassr. Sinds zijn komst volgden deze zomer een hoop andere sterren naar de Saoedische competitie.

Mané is de volgende die in de rij aansluit. Behalve Mané gingen ook Marcelo Brozovic (Internazionale) en Alex Telles (Manchester United) al in op een aanbod van Al-Nassr.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.