Mislukt huwelijk tussen Mané en Bayern München nadert zijn einde

Reacties

Sadio Mané is op weg naar de uitgang bij Bayern München. De kampioen van Duitsland heeft bevestigd dat de Senegalese aanvaller vanwege transferperikelen niet in actie komt tijdens het oefenduel met Kawasaki Frontale.

Mislukt huwelijk tussen Mané en Bayern München nadert zijn einde
© Pro Shots
Kawasaki Frontale
Kawasaki Frontale
0 - 1
Bayern München
Bayern München

Bayern meldt niet met welke club Mané in gesprek is, maar Duitse media weten dat het om Al-Nassr gaat. Volgens Bild en Sky Deutschland naderen de onderhandelingen met de Saoedische werkgever van Cristiano Ronaldo hun afronding en staan alleen de laatste formaliteiten een transfer van Mané nog in de weg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daarmee komt er al na een jaar een einde aan het verblijf van Mané in München. Bayern nam de 31-jarige aanvaller vorig jaar met hoge verwachtingen over van Liverpool, maar de ster van Senegal haalde mede door fysieke problemen maar zelden het hoge niveau uit zijn periode op Anfield. Ondanks een tweejarig contract mocht hij daarom vertrekken.

Zo wordt Mané de volgende ster die naar Saoedi-Arabië trekt. Bij Al-Nassr staan behalve Ronaldo ook Marcelo Brozovic (ex-Internazionale) en Alex Telles (ex-Manchester United) onder contract. Bayern ontvangt naar verluidt iets minder dan de 32 miljoen euro die het vorig jaar aan Liverpool betaalde, maar is wel verlost van het topsalaris dat Mané opstreek.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.