Manchester City of Real Madrid, wie zie jij als de favoriet?

ADVERTORIAL - Gaan Manchester City en Real Madrid voetballiefhebbers weer trakteren op een spektakelstuk? Woensdagavond staat de return in de kwartfinale van de Champions League op het programma. Unibet pakt uit met een speciale welkomstactie!

Manchester City of Real Madrid, wie zie jij als de favoriet?
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
ns
1 - 1
Real Madrid
Real Madrid

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor óf een zege van Manchester City óf een zege van Real Madrid. Het is aan jou als speler om dus een keuze te maken. Voor een overwinning van welk team krijg je het liefst de verhoogde odd? Het gaat om winnen in de reguliere speeltijd. Meespelen met de welkomstactie kan op deze manier:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Manchester City - Real Madrid boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Manchester City wint of wed op Real Madrid wint (1x2) en vink de Uniboost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

In de heenwedstrijd opende Bernardo Silva vorige week in de tweede minuut al de score met een slimme vrije trap. De clash viel daarna geen moment meer stil. Real kwam op voorsprong, City nam daarna de leiding weer over en met een geweldige knal zorgde Federico Valverde voor de 3-3.

Real Madrid is de ploeg die in de Spaanse competitie het vaakst gescoord heeft. De koploper sloeg in 31 wedstrijden 67 keer toe, wat een gemiddelde van meer dan twee goals per wedstrijd oplevert. In de Premier League heeft Manchester City in het voorbije weekend Arsenal weer van de troon gestoten als het gaat om scoren. The Citizens maakten in 32 speelrondes liefst 76 goals, één meer dan rivaal Arsenal.

Welke aanval is welke defensie de baas woensdagavond? De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen bij Unibet kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's