Man Utd stelt zaak tegen Antony 'heel serieus' te nemen

Reacties

Middels een bondige openbare verklaring heeft Manchester United zich uitgesproken over de beschuldigingen van huiselijk geweld tegenover hun speler Antony, die begin deze week opdoken in Brazilië. The Red Devils stellen de zaak 'heel serieus' te nemen.

Man Utd stelt zaak tegen Antony 'heel serieus' te nemen
© Pro Shots

'Manchester United neemt kennis van de beschuldigingen tegen Antony en van het feit dat de politie onderzoeken uitvoert. Tot er nieuwe informatie is, zal de club zich niet verder uitspreken. We nemen deze zaak als club 'heel serieus' en nemen de impact van deze beschuldigingen en de daaropvolgende berichtgeving op de overlevenden van geweld in overweging', zo luidt het communiqué van de Engelse recordkampioen.

Antony ontkende de beschuldigingen van zijn ex-vriendin inmiddels, maar in tegenstelling tot Manchester United heeft de nationale ploeg van Brazilië wél onmiddellijk actie ondernomen door de buitenspeler uit de selectie te halen voor de aanstaande interlands van de Seleçao.

Op Old Trafford is Antony de tweede speler in een paar jaar tijd die beschuldigd is van wangedrag. Mason Greenwood ging hem voor. De Engelsman zag de aanklachten van verkrachting en mishandeling uiteindelijk komen te vervallen, toch besloot zijn werkgever om hem te laten vertrekken. Greenwood speelt sinds vorige week voor Getafe.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.