Man Utd laat veelbesproken Greenwood naar Spanje vertrekken

Reacties

Mason Greenwood heeft na een roerige periode bij Manchester United een nieuwe club gevonden. De 21-jarige aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis voor Getafe. In Spanje hoopt Greenwood zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Man Utd laat veelbesproken Greenwood naar Spanje vertrekken
© Pro Shots

In januari 2022 werd Greenwood door de politie gearresteerd wegens verdenking van mishandeling en verkrachting. De zaak hing een jaar lang als een pak donkere wolken boven de loopbaan van Greenwood. In februari van 2023 werden alle beschuldigingen ineens ingetrokken. Manchester United besloot Greenwood niet direct weer terug bij de selectie te halen, maar eerst zelf een onderzoek in te stellen.

Dat heeft een halfjaar geduurd en halverwege augustus werd het onderzoek afgerond. United concludeerde dat het bewijs dat online verscheen over Greenwoord niet het volledige beeld gaf over de aanvaller en dat Greenwood niet schuldig was aan dat wat hem werd verweten. Greenwood erkende wel dat hij fouten had gemaakt. Het leek de club en speler beter om uit elkaar te gaan.

Tot een definitief vertrek kwam het niet, maar Greenwood verlaat Man Utd dit seizoen wel tijdelijk nu Getafe hem huurt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Getafe
Meer over Getafe
Meer M. Greenwood
Meer over M. Greenwood
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.