Man Utd sluit voorbereiding af met nederlaag tegen Sevilla

Tijdens de testimonial voor Rio Ferdinand is Manchester United op eigen veld met 3-1 onderuit gegaan tegen Sevilla. Daarmee sloot de ploeg van manager David Moyes de voorbereiding in stijl af.

Man Utd sluit voorbereiding af met nederlaag tegen Sevilla

Onder leiding van Moyes, die deze zomer Sir Alex Ferguson opvolgde, speelde Man Utd tot aan het duel met Sevilla zes oefenwedstrijden en daarvan werden er maar twee gewonnen. De kampioen van Engeland speelde er twee gelijk en ging ook twee keer onderuit.

Tegen Sevilla had Ferdinand uiteraard een basisplaats. De wedstrijd werd gespeeld ter ere van de 34-jarige verdediger, aangezien hij nu ruim tien seizoenen speler is van The Red Devils. Al na een half uur hadden de bezoekers via Vitolo en Chelsea-huurling Marko Marin twee keer gescoord. Antonio Valencia bracht na rust de spanning terug, maar het slotakkoord was voor Bryan Rabello. Die bepaalde de eindstand op Old Trafford op 1-3.

Man Utd speelde overigens lang niet met zijn beste elf, aangezien het zondag tegenover Wigan Athletic staat in de strijd om de Community Shield. Zo kreeg Robin van Persie, afgelopen seizoen nog topscorer in de Premier League, geen speeltijd van Moyes.

Bekijk hier al onze video's