Man Utd-eigenaar houdt woord in charmeoffensief

Reacties

De Glazer-familie gaat het contact met fans van Manchester United intensiveren. Er komt een adviesraad met supporters en de eigenaars zullen daar minimaal één keer per jaar aanschuiven om ideeën aan te horen. Hiermee komen de Glazers hun beloften na.

Man Utd-eigenaar houdt woord in charmeoffensief
© Pro Shots

Het ging begin mei helemaal mis rond Old Trafford, voor de wedstrijd tegen Liverpool vonden omvangrijke protesten plaats, waardoor de wedstrijd moest worden uitgesteld. Duizenden fans van Manchester United protesteerden die zondagmiddag tegen de Glazers, die de club al zo'n anderhalf decennium in handen hebben.

De druppel was de beoogde deelname van Manchester United aan de afgebrokkelde Super League. Fans voelen zich al jarenlang niet gehoord door de familie die eigenaar is van de Engelse topclub. Zij dreigden met meer acties als enkele eisen niet werden ingewilligd, de Glazer-familie begint het charmeoffensief dus met het opzetten van een speciale adviesraad waarin fans plaats kunnen nemen.

Zeven vertegenwoordigers van de supportersgroepen van Manchester United mogen plaatsnemen in de adviesraad, die ook zal bestaan uit vijf vertegenwoordigers van de club. Manchester United werd vorig seizoen tweede in de Premier League, The Red Devils zijn momenteel in voorbereiding op het komende seizoen. Op 14 augustus is Leeds United de eerste tegenstander in de Engelse competitie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.