Man United moet ook Keane missen

Manchester Uniteds manager Alex Ferguson heeft wat gaten te vullen op zijn middenveld voor het duel met Panathianaikos. Na Paul Scholes en Kléberson zag hij ook Roy Keane wegvallen met een blessure.

Man United moet ook Keane missen

De aanvoerder van The Mancunians verliet zaterdag geblesseerd het veld tijdens het duel met Charlton Athletic (2-0 winst ManU). In de 59ste minuut moest Keane zich laten vervangen vanwege een enkelblessure. Manager Ferguson weigert de Ier in te zetten, aangezien komend weekeinde de topper tegen Arsenal op het programma staat.

'Het is geen serieuze blessure en als de wedstrijd op woensdag was geweest, zou hij een kans hebben gehad om mee te spelen', verklaart Ferguson, die daaraan toevoegde dat hij Keane misschien nog wel op de bank laat plaatsnemen.

'Het is altijd teleurstellend als je een wedstrijd moet missen', vertelde Keane. 'Maar je moet het op de lange termijn bekijken. Hopelijk ben ik volgende week weer fit.'

Ferguson heeft meer zorgen. Paul Scholes is al enige tijd uitgeschakeld met een hernia en Kléberson kampt met schouderblessure, nadat twee weken geleden zijn schouder uit de kom schoot tijdens de verloren ontmoeting met Southampton (1-0).

Bekijk hier al onze video's