'Man United bindt Pogba na zomer vol Real-geruchten'

Reacties

Manchester United heeft ervoor gezorgd dat Paul Pogba komende zomer niet transfervrij de deur uit kan lopen. Meerdere Engelse media, zoals de BBC en Sky Sports, melden dat de eenjarige optie in het contract van de Franse middenvelder is gelicht. Pogba ligt daardoor tot medio 2022 vast.

'Man United bindt Pogba na zomer vol Real-geruchten'
© Pro Shots

Het ging afgelopen transferzomer vaak over Pogba, die de wens uitsprak om naar Real Madrid te verhuizen. Ook Donny van de Beek werd daar genoemd als optie, maar nu de transferdeadline is verstreken spelen beiden samen in Manchester. United nam Van de Beek over van Ajax en Pogba bleef waar hij was.

Pogba (27) wordt eigenlijk al jaren met een transfer naar Real in verband gebracht. Zinedine Zidane is een groot bewonderaar van zijn landgenoot en wilde Pogba vorig jaar naar Estadio Santiago Bernabéu halen. Een transfer bleek toen niet mogelijk, waardoor Pogba bij United bleef. Deze zomer werd de middenvelder weer interessant voor Real omdat hij nog maar één jaar vast lag. Daar heeft United nu verandering in gebracht.

Het is nu wel zo dat United zijn troefkaart heeft ingezet. Pogba kan een transfervrij vertrek in de zomer van 2021 vergeten, maar omdat hij komende zomer nog maar één jaar vastligt, komt United onder druk te staan. Er zal een nieuw contract onderhandeld moeten worden. Als dat niet lukt, moet de club Pogba verkopen om een transfervrij vertrek in 2022 te voorkomen.

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van Paris Saint-Germain - Manchester United?
  • 72% Zege Paris Saint-Germain (498 stemmen)
  • 11% Gelijkspel (76 stemmen)
  • 17% Zege Manchester United (117 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.