Malen grijpt Oranje-kans, Memphis poetst fraaie cijfers verder op

Reacties

Donyell Malen krijgt maandag tegen Noord-Macedonië de kans in de basis van Oranje en beschaamt dat vertrouwen niet. Hij was voor rust goed voor een assist op Memphis Depay, die zijn uitstekende cijfers in het Nederlands elftal nog maar wat verfraaide.

Malen grijpt Oranje-kans, Memphis poetst fraaie cijfers verder op
© Pro Shots
Noord-Macedonië
Noord-Macedonië
0 - 3
Nederland
Nederland

Noord-Macedonië was in het eerste halfuur een paar keer heel dreigend, maar het was Oranje dat in de 24ste minuut op voorsprong kwam. Op de counter bezorgde Malen de bal na een goede actie bij Memphis, die Malen vervolgens diepstuurde. De kersverse aanwinst van Barcelona kreeg de bal een paar tellen later op zijn beurt weer terug van de PSV'er en schoot simpel raak.

Daarmee pakt de goed spelende Malen zijn kans, terwijl Memphis zijn 28ste goal voor Oranje maakte en op gelijke hoogte komt met Bep Bakhuys. De volgende die hij in zicht heeft is Wesley Sneijder (31 goals). Dit kalenderjaar staat Memphis al op zeven treffers in acht interlands. Het is voor hem bovendien zijn tweede van dit EK, want tegen Oostenrijk benutte hij al een penalty.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.