Malen dreigt af te haken voor Champions League-duel met Atlético

Reacties

Donyell Malen lijkt Borussia Dortmund dinsdag niet te kunnen helpen in het Champions League-duel met Atlético Madrid. De Nederlander kampt met knieklachten en moet de return in het Signal Iduna Park mogelijk aan zich voorbij laten gaan.

Malen dreigt af te haken voor Champions League-duel met Atlético
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
4 - 2
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Als invaller maakte Malen zaterdag nog zijn rentree voor Borussia Dortmund. Een bovenbeenblessure hield de 25-jarige aanvaller de laatste weken aan de kant. Dit keer gaat het om knieproblemen. Dat schrijft Ruhr Nachrichten, dat weet dat naast Malen ook Jamie Bynoe-Gittens zich niet liet zien op de afsluitende training. 

De Engelse aanvaller meldde zich dinsdag in ieder geval in het spelershotel. Dat gold niet voor Malen. Dat lijkt erop te duiden dat trainer Edin Terzic dinsdag geen beroep kan doen op de Nederlander. Eerder werd al bekend dat ook Sébastien Haller de return tegen Atlético moet missen. Er was ook goed nieuws, want Jadon Sancho lijkt juist op tijd te zijn hersteld van een maag-darminfectie.

Geen Memphis
Dortmund moet in het Signal Iduna Park een 2-1 nederlaag uit het heenduel zien goed te maken om door te stoten naar de halve finale van de Champions League. BVB krijgt niet te maken met Memphis Depay. De aanvaller van Atlético zit in de lappenmand. Is ook Malen er niet bij, dan is Ian Maatsen de enige Nederlander op het veld. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.