Maduro en Boerrigter staan voor debuut bij oud-internationals

Reacties

Hedwiges Maduro en Derk Boerrigter maken zaterdag naar alle waarschijnlijkheid hun debuut in de traditionele nieuwjaarswedstrijd die de oud-internationals spelen tegen Koninklijke HFC. Dat meldt de organisatie donderdag.

Maduro en Boerrigter staan voor debuut bij oud-internationals
© Pro Shots

Maduro kwam tussen 2005 en 2011 in totaal achttien keer uit voor Oranje. Niemand speelde zoveel interlands voor Nederland als hij zonder er ooit één te verliezen. Met Maduro binnen de lijnen won Oranje elfmaal en speelde het zeven keer gelijk.

Boerrigter kwam opvallend genoeg nooit uit voor zijn vaderland. De 33-jarige oud-aanvaller diende in zijn loopbaan Haarlem, FC Zwolle, RKC Waalwijk, Ajax en Celtic en werd in november 2011 door Bert van Marwijk bij Oranje gehaald, maar moest toen met een rugblessure afhaken. In de jaren die volgden werd Boerrigter niet meer opgeroepen.

De wedstrijd tussen de oud-internationals en Koninklijke HFC start om 14.30 uur. Eerder op de dag speelt het hoogste damesteam, dat zich heeft versterkt met een paar spelers uit de regio, al een nieuwjaarswedstrijd tegen de oud-Oranje Leeuwinnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer H. Maduro
Meer over H. Maduro
Meer D. Boerrigter
Meer over D. Boerrigter
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.