Hedwiges Maduro kandidaat voor Almere City

Reacties

Hoewel nog niet bevestigd is dat Alex Pastoor vertrekt bij Almere City, oriënteert de club zich wel alvast op een mogelijke opvolger. Eén van de namen die valt in Almere, is die van Ajax-assistent Hedwiges Maduro.

Hedwiges Maduro kandidaat voor Almere City
© Pro Shots

Almere hoopt volgende week duidelijkheid te verschaffen over het aflopende contract van Pastoor, maar heeft ondertussen wel al lijntjes uitgegooid richting kandidaten, omdat de kans aanwezig is dat Pastoor zijn vertrek zal aankondigen. Zo werd er gesproken met Rick Kruys, die ook hoog op de lijst staat bij sc Heerenveen, maar ook de naam van Maduro valt veelvuldig bij Almere.

Maduro, die afgelopen zomer de omgekeerde weg bewandelde, heeft naast Almere ook opties om verder te gaan bij Ajax. De club ziet in hem de opvolger van Dave Vos bij Jong Ajax. Maduro leidde maandagavond ook al een wedstrijd van de beloftenploeg, als onderdeel van zijn UEFA Pro-opleiding die hij in mei hoopt te halen. Alleen met het hoogste trainersdiploma mag Maduro als hoofdtrainer in het betaalde voetbal aan de slag.

Maduro kwam afgelopen zomer naar Ajax om assistent-trainer te worden van Maurice Steijn. Toen de oefenmeester vertrok uit Amsterdam, werd de voormalig middenvelder even interim-coach van de Amsterdammers, om vervolgens zijn rol als assistent naast John van 't Schip weer op te pikken. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2026.

Spelersprofiel

H. Maduro


Geboortedatum:
13 februari 1985
Leeftijd:
39
Geboorteplaats:
Almere
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Ajax
Bekijk hier al onze video's
Meer H. Maduro
Meer over H. Maduro
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.