Van Steijn tot Van Nistelrooij: wie moet Van Wonderen opvolgen?

Reacties

Nu Kees van Wonderen aan het einde van dit seizoen vertrekt bij SC Heerenveen, is de vraag wie komend seizoen de nieuwe trainer wordt van de Friezen. Wie is volgens jullie de beste kandidaat?

Van Steijn tot Van Nistelrooij: wie moet Van Wonderen opvolgen?
© Pro Shots

Heerenveen maakte het nieuws over Van Wonderen maandag bekend, nadat afgelopen vrijdag al naar buiten was gekomen dat technisch directeur Ferry de Haan met Maurice Steijn had gesproken over een eventuele samenwerking. De Haan benadrukte dat Steijn slechts een van de kandidaten is. Volgens de Leeuwarder Courant hoort Rick Kruys, die na dit seizoen weggaat bij VVV-Venlo, bij dat rijtje.

Behalve Steijn en Kruys zijn er wel meer trainers te bedenken die in aanmerking kunnen komen voor de baan bij Heerenveen. Zo heeft Ruud van Nistelrooij, na zijn vertrek bij PSV nog altijd clubloos, een verleden als speler in Friesland. Dat geldt ook voor Almere City-trainer Alex Pastoor. En gelouterde Eredivisie-trainers als Phillip Cocu en Pascal Jansen hebben ook nog geen nieuwe club gevonden.

Wie vind jij dat Heerenveen moet aanstellen als nieuwe trainer? Breng je stem uit in onze poll en/of reageer in de comments.

Poll (gesloten) Wie moet bij SC Heerenveen de opvolger worden van Kees van Wonderen?
  • 3% Phillip Cocu (49 stemmen)
  • 13% Pascal Jansen (194 stemmen)
  • 5% Rick Kruys (76 stemmen)
  • 44% Ruud van Nistelrooij (674 stemmen)
  • 17% Alex Pastoor (261 stemmen)
  • 12% Maurice Steijn (185 stemmen)
  • 6% Iemand anders (88 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.