Mac Allisters dollen over broedertwist: 'Ik hoop dat je gaat lijden'

Reacties

Voor de familie Mac Allister staat er donderdag een speciale wedstrijd op het programma in de Europa League: Alexis Mac Allister en Kevin Mac Allister kunnen niet wachten op hun ontmoeting bij Liverpool - Union Sint-Gillis.

Mac Allisters dollen over broedertwist: 'Ik hoop dat je gaat lijden'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Op de social media-accounts van Liverpool en Union Sint-Gillis verscheen woensdag een filmpje waarin de twee Mac Allisters vooruitblikken op de broedertwist. 'Heb je al vakantie? Moet je niet trainen?', trapte wereldkampioen Alexis Mac Allister (24) af in het Facetime-gesprek met zijn één jaar oudere broer Kevin.

'We zijn heel relaxed, we hebben namelijk een makkelijke wedstrijd op het programma staan', reageerde de centrale verdediger van Union Sint-Gillis. Kevin Mac Allister verliet Argentinos Juniors in de afgelopen zomer voor een avontuur bij de komende Europa League-tegenstander van Liverpool.

In navolging van broer Alexis mag Kevin nu ook op Anfield spelen. 'Dat wordt een geweldige ervaring, ook om You'll Never Walk Alone te horen', aldus Kevin Mac Allister. 'Nou, ik hoop dat het je niet gaat lukken om te genieten. Ik hoop dat je gaat lijden...', zei Alexis Mac Allister. Kevin Mac Allister: 'Pas maar op voor mijn tackle.'

Liverpool begon de Europa League-campagne met een overwinning bij LASK, Union Sint-Gillis speelde in de eerste groepswedstrijd gelijk tegen Toulouse. 'Ik weet zeker dat je ons bad luck wenst, want zo gaat dat in Argentinië. Maar ik zie je donderdag en ik wens je veel geluk, dat zal je nodig hebben', aldus Alexis Mac Allister. 'Van hetzelfde', besloot Kevin Mac Allister, sinds zijn overstap een vaste waarde bij Union.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa League

Stand Group E UEFA Europa League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Liverpool
4
3
0
1
12-5
+7
9
2
Toulouse
4
2
1
1
6-8
-2
7
3
Union Sint-Gillis
4
1
1
2
3-7
-4
4
4
LASK Linz
4
1
0
3
5-6
-1
3
* Actueel tot en met 24 nov. 2023
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.