Maatsen krijgt onmogelijke taak van keeper en leidt horrorstart in

Reacties

Borussia Dortmund is niet best begonnen aan de kwartfinale van de Champions League tegen Atlético Madrid. In de heenwedstrijd bij Atlético Madrid kwamen de Spanjaarden zonder er zelf veel voor te hoeven doen al heel snel op 1-0. Een hoofdrol was daarbij weggelegd voor doelman Gregor Kobel en linksback Ian Maatsen.

Maatsen krijgt onmogelijke taak van keeper en leidt horrorstart in
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
2 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Kobel is de hoofdschuldige in het verhaal: de sluitpost van Dortmund speelde Maatsen in op een plek waar de Nederlander absoluut niet aangespeeld had moeten worden. De verdediger gaat vervolgens zelf ook niet vrijuit: hij speelde de bal daarna zo in de voeten van Rodrigo de Paul. De Argentijn was wél scherp vanaf het begin en strafte het foutje genadeloos af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zodoende staat de formatie van Diego Simeone, waar Memphis Depay geblesseerd ontbreekt, al heel snel op voorsprong in dit tweeluik. Bij Dortmund is ook Donyell Malen vanwege een kwetsuur niet van de partij.

Volg de wedstrijd in VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer G. Kobel
Meer over G. Kobel
Meer I. Maatsen
Meer over I. Maatsen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.