Luis Enrique sluit Neymar weer in de armen

Reacties

Neymar behoort woensdagavond weer tot de wedstrijdselectie van Barcelona voor het Copa del Rey-duel met Athletic de Bilbao. De Braziliaanse flankspeler miste de competitiewedstrijd tegen Málaga (2-1 zege) wegens een hamstringblessure, maar is daar vier dagen later al van hersteld. De grieperige Arda Turan haakt wel af.

Luis Enrique sluit Neymar weer in de armen

In het heenduel van de kwartfinale van het toernooi om de Copa del Rey was Neymar nog trefzeker. De 23-jarige Braziliaan werkte de 2-0 binnen en daarmee was hij grotendeels verantwoordelijk voor de 2-1 zege die de Catalanen in San Mamés boekten.

Trainer Luis Enrique zal zich in zijn handjes knijpen met de snelle terugkeer van Neymar, die dit seizoen in 25 officiële wedstrijden al twintig keer doel trof en zeventien assists verzorgde. Bovendien zag de Spaanse hoofdcoach Sergio Busquets en Andrés Iniesta terug aansluiten bij de wedstrijdselectie. Het duo kampte in aanloop naar de return in het bekertoernooi - net als Turan - met wat griepverschijnselen, maar is fit genoeg om woensdagavond om 21.30 uur aan de aftrap te verschijnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.