Luis Enrique haalt oude bekende naar PSG

Reacties

Paris Saint-Germain-trainer Luis Enrique heeft een oude bekende naar Parijs gehaald. De Spanjaard heeft landgenoot Arnau Tenas overtuigd Barcelona te verruilen voor de Franse topclub.

Luis Enrique haalt oude bekende naar PSG
© Pro Shots

PSG maakte zondag de komst van de 22-jarige doelman wereldkundig. In Frankrijk heeft de Spanjaard, die nooit zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Barcelona, een contract voor drie seizoenen getekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Luis Enrique en Tenas kennen allebei een verleden bij de Catalanen en de 22-jarige doelman zat vorig jaar bij de selectie van de nationale ploeg voor het oefenduel met IJsland (5-0 winst, red.). Luis Enrique was toen nog de bondscoach van La Selección.

Tenas is de vierde speler die transfervrij is aangetrokken door PSG deze transferzomer. Eerder kwamen Milan Skriniar (Internazionale), Marco Asensio (Real Madrid) en Cher Ndour (Benfica) zonder transfersom naar het Parc des Princes. Ook werden Manuel Ugarte (Sporting Lissabon) en Lucas Hernández (Bayern München) voor veel geld vastgelegd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.