Langverwachte overstap rond: Skriniar strijkt neer in Parijs

Reacties

Milan Skriniar maakt transfervrij de overstap van Internazionale naar Paris Saint-Germain. De 28-jarige Slowaakse verdediger tekent tot medio 2028 in de Franse hoofdstad.

Langverwachte overstap rond: Skriniar strijkt neer in Parijs
© Pro Shots

De Slowaak had in een vroeg stadium al aangegeven zijn aflopende contract bij Inter niet te willen verlengen. Even leek hij in de winter al de overstap naar Parijs te maken, maar hij bleef tot aan de verloren Champions League-finale tegen Manchester City speler van I Nerazzurri.

De komst van Skriniar volgt een dag na de trainerswissel in de Franse hoofdstad. Nadat PSG afscheid nam van Christophe Galtier, werd Luis Enrique gepresenteerd als de man die de club naar nieuwe successen moet stuwen.

Skriniar speelde zes seizoenen voor Inter. Hij kwam in de zomer van 2017 voor 34 miljoen euor over van Sampdoria. Eerder speelde hij in zijn vaderland voor MSK Zilina.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Škriniar
Meer over M. Škriniar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.