Löw laat 'G-vraag' onbeantwoord: 'Kunnen ook samen spelen'

Reacties

Joachim Löw hulde zich in nevelen voor de laatste training voor de Duitse EK-start tegen Oekraïne. De bondscoach was wel duidelijk over Mesut Özil.

Löw laat 'G-vraag' onbeantwoord: 'Kunnen ook samen spelen'

In aanloop naar het duel met Oekraïne van zondag in Lille liet Löw zich niet zijn kaarten kijken. Over of hij drie of vier verdedigers gaat opstellen - 'We kunnen beide systemen spelen' - of over zijn aanvoerder - 'Wie dat is, zal ik morgen aan de ploeg vertellen' -, gaf de Duitse bondscoach geen duidelijkheid.  

En ook dé bij de volgers van Duitsland brandende vraag bleef onbeantwoord. 'Ik weet nog niet of Mario Götze of Mario Gómez zal spelen. Misschien zullen ze samen spelen', hield Löw alle opties open over de G-vraag.

Wel had Löw goed nieuws over Mats Hummels, die geblesseerd naar Frankrijk kwam. 'Hij is helemaal fit, maar de wedstrijd van zondag komt nog iets te vroeg. Vanaf komende week kunnen we op hem rekenen', aldus de bondscoach, die wel een tipje van de sluier oplichtte. 'Mesut Özil zal in elk geval spelen. Dat is voor mij geen vraag.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.