Loting FA Cup: Ten Hag treft Championship-club, City mogelijk tegen Arsenal

Reacties

De loting voor de vierde ronde van het FA Cup-toernooi is zondagmiddag verricht. Erik ten Hag neemt het met Manchester United op tegen Reading, terwijl er ook enkele krakers kunnen komen.

Loting FA Cup: Ten Hag treft Championship-club, City mogelijk tegen Arsenal
© Pro Shots

United plaatst zich vrijdagavond voor de vierde ronde door Everton met 3-1 te verslaan en treft met Reading nu de nummer dertien van het Championship. Reading won zaterdag met 2-0 van Watford door goals van Kelvin Abrefa en Shane Long.

De laatste zes duels in de derde ronde moeten nog gespeeld worden, maar zondagmiddag werd er al wel vast geloot. Bij de zestien affiches die daarbij uit de koker kwamen, zitten enkele mogelijke krakers. Zo staan Manchester City en Arsenal tegenover elkaar, als zij deze week respectievelijk Chelsea en Oxford United verslaan.

Titelhouder Liverpool wacht, als ze winnen van Wolverhampton Wanderers, een ontmoeting met Brighton & Hove Albion. In oktober eindigde het Premier League-duel tussen die twee ploegen een spectaculair 3-3 gelijkspel op.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.