Loïc Badé krijgt na Europa League-winst verlossend antwoord van Monchi

Reacties

Loïc Badé won woensdagavond met Sevilla de Europa League en smeekte in de festiviteiten na afloop technisch directeur Monchi om een langer verblijf in Andalusië. De verdediger kreeg het antwoord waar hij op hoopte.

Loïc Badé krijgt na Europa League-winst verlossend antwoord van Monchi
© Pro Shots

'Alsjeblieft, leg mij vast. Leg mij vast', zei Badé terwijl hij zichzelf en Monchi filmde. De technisch directeur gaf de Fransman daarna het antwoord waar hij op hoopte. 'Het is al gebeurd. We hebben je al vastgelegd.'

Sevilla neemt de Fransman na dit seizoen voor twaalf miljoen euro over van Stade Rennes. De Europa League-winnaar huurde Badé het afgelopen half jaar van de Franse subtopper, dat de 23-jarige rechtspoot vorig jaar zomer had verhuurd aan Nottingham Forest.

Badé kwam in de zes maanden bij Sevilla in 26 wedstrijden in actie. In de finale van de Europa League speelde de verdediger de volle 120 minuten mee bij de Spanjaarden, die voor de zevende keer de beker omhoog hielden nadat de penaltyreeks werd gewonnen van AS Roma.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.