Lo Celso met bijzondere constructie volgende aanwinst Spurs

Reacties

Tottenham Hotspur heeft Giovani Lo Celso binnen. De 23-jarige Argentijn komt in eerste instantie op huurbasis over van Real Betis, waarbij een langer huwelijk afhankelijk is van Champions League-kwalificatie van de Londenaren.

Lo Celso met bijzondere constructie volgende aanwinst Spurs

Lo Celso speelde voorlopig slechts één seizoen voor Betis, maar het werd al snel duidelijk dat hij deze zomer niet te behouden was voor de Andalusiërs. De creatieveling maakte veel indruk in La Liga en veroverde tevens een basisplaats bij Argentinië op het toernooi om de Copa América.

Meerdere clubs hengelden vervolgens naar zijn diensten en Tottenham heeft nu beet. Volgens Engelse media zijn de Londenaren verplicht om Lo Celso komend jaar voor zestig miljoen euro in te lijven als ze zich plaatsen voor de Champions League van 2020/21.

De Argentijn is de tweede grote aanwinst van Spurs deze zomer. Eerder kwam Tanguy Ndombélé al voor een recordbedrag over van Olympique Lyon. De Fransman moet samen met Lo Celso de lijnen gaan uitzetten op het middenveld van manager Mauricio Pochettino.

Voor Lo Celso wordt Tottenham zijn derde club in Europa. De linkspoot begon zijn carrière in zijn vaderland bij Rosario en vertrok in 2016 naar Paris Saint-Germain. Die club verhuurde hem in de zomer van 2018 aan Betis, dat al snel besloot om hem definitief over te nemen. Met Nabil Fekir heeft Betis zijn opvolger al in huis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.