Liverpool verrast op Deadline Day met naderende komst Arthur Melo

Reacties

Liverpool gaat Arthur Melo huren van Juventus. Nadat diverse media in Engeland donderdagochtend al melding maakten van de gesprekken, verzekert journalist Fabrizio Romano dat de transfer in kannen en kruiken is.

Liverpool verrast op Deadline Day met naderende komst Arthur Melo
© Pro Shots

Het zou gaan om een verhuurperiode van een seizoen, zonder optie tot koop. Arthur ondergaat donderdagmiddag de medische keuring, nog ruim op tijd voordat alle documenten moeten worden ondertekend aan het einde van de dag. Het is een verrassende transfer, die zich de afgelopen weken nog niet aftekende.

Wel bevestigde trainer Jürgen Klopp dinsdag nog dat hij een middenvelder wilde binnenhalen voor de sluiting van de transfermarkt. 'Hoe dichter we de deadline naderen, hoe onwaarschijnlijker het wordt. Maar het is nog niet uitgesloten', gaf hij aan. 'Het is lastig omdat sommige spelers wel de juiste zijn voor ons, maar die staan nog ergens onder contract en de clubs willen ze niet verkopen. We kunnen het niet afdwingen.'

Uiteindelijk heeft Liverpool met het huren van Melo een oplossing gevonden. De 26-jarige Braziliaan presteert sinds zijn komst in 2020 ondermaats bij Juventus en werd dit seizoen helemaal niet ingezet door trainer Massimiliano Allegri. Arthur zal hopen zijn kansen op WK-deelname te vergroten door zijn transfer. In maart zat hij nog bij de selectie van Brazilië voor twee WK-kwalificatiewedstrijden, maar in juni niet voor twee oefenduels.

Op de hoogte blijven van alle buitenlandse transfers op Deadline Day? Volg ons liveblog:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.