'Liverpool vangt bot bij degradant: bod op Belgisch toptalent afgewezen'

Reacties

Een bod van Liverpool op middenvelder Romeo Lavia van zo'n 43,5 miljoen euro is afgewezen door Lavia's club Southampton. Dat meldt The Athletic dinsdagmiddag.

'Liverpool vangt bot bij degradant: bod op Belgisch toptalent afgewezen'
© Pro Shots

Het Brits-Amerikaanse medium weet dat de ploeg van Jürgen Klopp zijn aanbieding met ongeveer een derde moet verhogen om te voldoen aan de vraagprijs van The Saints, die zouden namelijk ruim 58 miljoen verlangen voor de negentienjarige Belg. Lavia was vorig seizoen één van de lichtpuntjes in het St. Mary's Stadium, ondanks het feit dat zijn ploeg na elf jaar in de Premier League weer afdaalde naar het tweede niveau.

Lavia, die pas een jaar bij Southampton speelt nadat hij overkwam van landskampioen Manchester City, wordt op Anfield gezien als topkandidaat om het middenveld te versterken. Dat is nodig ook, want na het vertrek van Naby Keïta, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain en Arthur Melo is het middenveld danig uitgedund, en er zijn nog twee spelers met een transfer bezig.

Jordan Henderson zal naar alle waarschijnlijkheid zijn carrière vervolgen bij Al Ettifaq, waar Liverpool-icoon Steven Gerrard de trainer is. The Reds maakten zich ook op voor een vertrek van Fabinho naar Al Ittihad, maar er zou een aanzienlijke kink in de kabel zijn gekomen voor wat betreft de overgang van de Braziliaan. Klopp zag zijn middenveld overigens wel al versterkt worden: Dominik Szoboszlai kwam van RB Leipzig, Alexis Mac Allister van Brighton & Hove Albion.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Lavia
Meer over R. Lavia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.