Liverpool stelt fans teleur: nog even wachten op Anfield 2.0

Reacties

Liverpool heeft maandag een besluit genomen over de verbouwing van Anfield. Het legendarische stadion zou flink worden uitgebreid, maar de club voelt zich door de coronacrisis genoodzaakt om dat uit te stellen.

Liverpool stelt fans teleur: nog even wachten op Anfield 2.0
© Pro Shots

De fans van Liverpool reageerden verheugd toen de club bekendmaakte dat de voetbaltempel zou worden uitgebreid. De bedoeling is om de capaciteit op te schroeven van plusminus 54.000 naar boven de 60.000 mensen, door de Anfield Road Stand flink uit te breiden. Die verbouwing was al een keer uitgesteld en zou daarom in de zomer van 2022 pas klaar zijn.

Liverpool meldt maandag dat de datum opnieuw is bijgesteld. De verbouwing van Anfield moet nu medio 2023 zijn afgerond. De schatting is dat de werkzaamheden zo'n achttien maanden gaan duren en de club vindt het niet verstandig om eind 2020 al te beginnen.

'Wij begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is voor velen. Wij zijn ook teleurgesteld, maar onze prioriteit ligt bij het welzijn van onze mensen in deze lastige tijden. Onze gedachten zijn bij de mensen die geraakt zijn door het coronavirus', reageert Liverpool in een statement.

Het beste Liverpool sinds 2000
Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.