Linssen eerlijk over reserverol: 'Natuurlijk heb ik er de klere in'

Reacties

Bryan Linssen liet zich woensdagavond zien tijdens de benefietwedstrijd van Feyenoord tegen RKC Waalwijk (3-3). De ervaren aanvaller ging daarna in op zijn reserverol bij de Rotterdammers.

Linssen eerlijk over reserverol: 'Natuurlijk heb ik er de klere in'
© Pro Shots

Het duel tussen Feyenoord en RKC was georganiseerd om geld op te halen voor projecten om Oekraïense vluchtelingen van hulp te voorzien. 'We weten allemaal wat er aan de hand is. Hoe verschrikkelijk het is. Ik hoorde dat er vandaag ook een aantal Oekraïense vluchtelingen in het stadion zaten. Ik hoop dat ze een hartelijk welkom hebben gehad. En dat ze een mooie avond hebben gehad', zei Linssen bij ESPN.

Daarna ging het over zijn reserverol. Linssen scoorde tegen RKC tweemaal, maar staat in de Eredivisie al negen duels droog. Hij is zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Cyriel Dessers. 'Natuurlijk heb ik er de klere in, honderd procent', reageerde de 31-jarige Limburger desgevraagd.

'Alleen je speelt wel bij Feyenoord, dan weet je dat je te maken hebt met concurrentie. Als je dan een aantal wedstrijden achter elkaar niet scoort, dan weet je dat dit eraan zit te komen. Cyriel scoort wel, dan kun je maar één ding doen, dat is keihard werken en in een wedstrijd als vandaag een doelpuntje meepikken. Dat is het enige dat ik kan doen. Dat zal ik hopelijk ook blijven doen', zei Linssen.

De spits heeft ook wel enig begrip voor de keuze van coach Arne Slot. 'De trainer heeft mij ook uitleg gegeven. Ik ben ook nuchter genoeg om te zeggen: de tweede seizoenshelft heb ik niet gespeeld zoals ik in de eerste seizoenshelft gedaan heb. Daar hoef ik me niet voor te schamen, dat is gewoon zo. Ik moet gewoon keihard werken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.